Jobba som vardagshjälte!

 

Vi söker löpande efter medarbetare och gärna studenter, som vill jobba med oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du som medarbetare inspireras till att tänka nytt och utmana traditionella arbetssätt. Att arbeta hos oss är varierande, roligt och kräver personligt engagemang. Att vilja dela och arbeta efter våra värderingar i företaget är en viktigt för oss. Tillbaka får du fantastiska kolleger, glädje och ett jobb att verkligen trivas med.

Vi söker:

Vi vill att alla medarbetare hos oss har en generös inställning till sina medmänniskor, genom ärlighet och ödmjukhet. Du bör ha en förmåga att få människor att må bra genom ett leende och god omtanke. Vidare ska du kunna ha många bollar i luften och vara initiativrik, pålitlig och kreativ. God kommunikations, samarbets- och organisationsförmåga ser vi som ett stort plus. Vi ser gärna att du talar och skriver svenska obehindrat. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och hur du tänker kring service.

Arbetsuppgifter:

Eftersom vi är ett fullserviceföretag kan dina arbetsuppgifter variera mellan till exempel städning, trädgårdsarbete och matlagning m.m. Därför är det bra om du är flexibel och lite av en hemmafixare. Provanställning tillämpas.

Tycker du att vår verksamhet låter spännande och anser att du har de kvalifikationer som vi efterfrågar? Välkommen med din ansökan till oss på: info@thegreenteam.se