Här är några referenser, från både privatkunder och företag vi har jobbat med. För oss är alla jobb lika viktiga, stora som små.

The Green Team är verkligen ett glatt gäng som älskar att hålla ordning i våra lokaler och gör det fantastiskt bra.

Altitude Meetings AB

Vi valde the green team för att dom förmedlade en personlig känsla, det har vi aldrig ångrat.
Utöver det självklara så uppskattar jag deras service med att påminna mig om basala saker som gör att mitt kontor fungerar. The green team är flexibla och tar väl hand om oss på alla sätt!

Inke, HittaHem.se

För fläckfri städning gör som oss anlita The Green Team!

Marie Johansson, Etex Sverige

Den bästa städfirman vi haft! Snyggt och prydligt städat varje gång, flexibel och trevlig personal – bästa rekommendationer!

Camilla Walltorp, Heinex AB

Vi har anlitat The Green Team i 3,5 år. Redan vid första mötet kände vi att det här var människor som tänker som vi.
Vi lägger stort fokus på ett positivt och konstruktivt kundbemötande. Detta intryck gav även The Green Team och de har sedan dess visat i praktiken att vårt första intryck var rätt. Bra städning, bra produkter och bra miljötänk har säkert de flesta men förmågan att möta kundens önskemål samtidigt som man själva är konstruktiva i att utveckla städningen skiljer The Green Team från andra städbolag vi anlitat. Petra lägger stor vikt vid att allt fungerar, enligt de krav som finns i vår verksamhet, och hör regelbundet av sig för att försäkra sig om att så är fallet. Vi är helt enkelt supernöjda med Petra och hennes företag.

Niclas Persson, rektor
Friskolan Boken i Blentarp

Postitiv personal som kommer till oss. Blir bra städat – trevligt bemötande.

Anders Andersson,
APC Logistics AB

Vi på Wise Group kan varmt rekommendera The Green Team då de är professionella, flexibla och noggranna.
Utöver detta så tänker The Green Team på miljön med sina rengöringsprodukter – vilket är viktigt för oss på Wise och gör oss till väldigt nöjda kunder!

Wise Group